Wij zijn een exclusieve groothandel die hoge kwaliteit levert. Dankzij het combineren van aantrekkelijke prijzen met een uitmuntende kwaliteit zijn wij een snelgroeiende en jonge groothandel voor verschillende horeca.

Wijnhandel Pelk gelooft in horeca en gelooft daarbij dat horeca altijd beter kan. Daarom adviseren onze mensen u graag over hoe u zoveel mogelijk rendement uit uw assortiment haalt. We versterken u met productkennis, trends en ontwikkelingen en stimuleren u om meer uit uw markt te halen. Onderscheid u! Wij helpen u, om uw ambities waar te maken. Samen groeien is ons streven.

De wereld van wijn is continu in beweging. De ene druif wordt hip, terwijl een andere in de vergetelheid raakt. Een talentvolle jonge wijnmaker verrast met een moderne, aparte smaakopvatting en een gerenommeerde producent weet na jaren experimenteren sulfietvrije wijnen te maken. Ontwikkelingen houden de spanning erin en prikkelen de wijninkopers om voortdurend alert en weetgierig te zijn. Ze speuren naar veelbelovende noviteiten in Europa en in andere wijnproducerende continenten. Resultaten van deze speurtocht vindt u terug in ons diverse assortiment. We informeren u over ons uitgebreide assortiment wijnen uit alle delen van de wereld: van goede huiswijnen voor een scherpe prijs tot grand cru’s. Bij wijnhandel Pelk verkopen wij niet alleen wijn per doos maar ook per fles.

Assortiment

Het assortiment bestaat niet uit alleen maar wijn, maar bevat ook diverse service artikelen. Denk hierbij aan een mooie selectie kwalitatief glaswerk van Spiegelau, olijfolie, tafelwater en keukenwijn. Onlangs mochten we ook Coravin toevoegen aan dit lijstje. Met dit unieke wijnsysteem kunt u makkelijk exclusieve wijnen per glas serveren. Wijnhandel Pelk is dan ook uw perfecte partner als horeca leverancier.

Samenstellen wijnkaart

Samen met onze wijnadviseur kunnen wij u helpen bij het samenstellen en opmaken van uw wijnkaart. Een aantrekkelijke wijnkaart met een mooie selectie wijnen zorgt ervoor dat er meer en vaak duurdere wijnen gedronken worden. Ook tafelkaartjes met wijnen aangepast aan uw eetsuggesties of aan het seizoen laten de consument vaak meer wijn consumeren. Als restaurant groothandel begrijpen wij als geen ander wat uw noden zijn. Laat u adviseren door onze wijnadviseurs en haal meer uit uw horecazaak.
Neem contact op

  • Contactgegevens

  • Burgemeester van Baarstraat 32
  • 1131 VV Volendam
  • info@slijterijpelk.nl
  • 0299 36 39 26
  • Openingstijden

  • Ma t/m Do.  08:30 – 18:00
  • Vrijdag          08.30 – 19.30
  • Zaterdag      08:30 – 17:00